Petak, 3. svibnja 2024.

U Županijskom domu zdravlja u Koprivnici i Križevcima otvorene dvije nove ordinacije dentalne medicine

U Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici i Križevcima otvorene su dvije nove ordinacije dentalne medicine.

Iz Službe ureda župana poručili su da je u Križevcima s radom započela nova ordinacija dentalne medicine na adresi Trg sv. Florijana 12. Svi pacijenti koji nemaju izabranog liječnika dentalne medicine mogu se upisati kod dr. med. stom. Lucije Herceg i to neparnim datumom prijepodne i parnim datumom poslijepodne. Za sve informacije, upite i narudžbe pacijenti se mogu javiti na broj telefona 048 712 998 ili putem e-maila [email protected].

Izvor: kckzz.hr

Isto tako, dosadašnju ordinaciju privatne dentalne medicine Krešimira Jindre preuzeo je Dom zdravlja Koprivničko-križevačke županije s liječnicom dr. med. stom. Anom Pjetri.

– Kako bi olakšali rad nove liječnice, a na zadovoljstvo svih pacijenata, nabavljena je nova radna stolica u vrijednosti 30.000 eura. Ordinacija se nalazi u sklopu Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije na Trgu dr. Tomislava Bardeka 10 u Koprivnici, a sve informacije možete dobiti telefonom 048 279 621 ili e-mailom [email protected] i to parnim datumima prijepodne i neparnim datumima poslijepodne – objašnjavaju.

Izvor: kckzz.hr
zatvori