Subota, 27. travnja 2024.

Počinju radovi rekonstrukcije sustava odvodnje otpadnih voda u ulicama Rudolfa Horvata, Grgura Karlovčana, Antuna Mihanovića i Dubovec

Iz Koprivničkih voda izvijestili su o početku radova na rekonstrukciji sustava odvodnje otpadnih voda grada Koprivnice u ulicama Rudolfa Horvata, Grgura Karlovčana, Antuna Mihanovića i Ulice Dubovec.

– Obavještavamo stanare ulica Rudolfa Horvata, Grgura Karlovčana, Antuna Mihanovića i Dubovec u Koprivnici da će 20. veljače 2023. godine započeti radovi na rekonstrukciji sustava odvodnje u sklopu projekta “Rekonstrukcija sustava odvodnje otpadnih voda grada Koprivnice” aglomeracije Koprivnica – poručili su.

Završetak radova predviđen je do 30. lipnja 2023. godine. Radovi po pojedinim ulicama izvodit će se u skladu s dinamikom izvođenja radova vezano na projekt rekonstrukcije vodoopskrbnog sustava navedenog područja koji je također dio projekta aglomeracije Koprivnica.

– Molimo stanare i ostale sudionike u prometu da uvaže ovu obavijest ukoliko će doći do kraćih zastoja prilikom radova, odvoza/dovoza materijala i strojeva na gradilište. Zahvaljujemo na razumijevanju – zaključili su u Koprivničkim vodama.

Ulica Rudolfa Horvata / Izvor: Koprivničke vode
Ulica Grgura Karlovčana / Izvor: Koprivničke vode
Ulica Antuna Mihanovića / Izvor: Koprivničke vode
Ulica Dubovec / Izvor: Koprivničke vode
zatvori