Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Ovog Valentinova nešto novo u Restoranu Stari grad: Ponovo se zaljubite i proživite zaboravljene osjećaje uz ukusnu ‘Ljubavnu priču’

Ovog Valentinova predstavljamo vam nešto novo u Restoranu Stari grad Đurđevac.

Ponovo se zaljubite i proživite zaboravljene osjećaje uz ukusnu “Ljubavnu priču” – naš Valentinovo menu u sljedovima koji će za vas pripremati vrhunski gastro znalac i naše već dobro poznato osoblje.

Bliži se taj dan kad možemo zahvaliti na onima koji naš život čine ljepšim, dan kada to možemo zajedno proslaviti, a i kada se možemo malo opustiti i uživati u uz svoje bolje polovice. Nagraditi sebe i svoje bližnje, a i svoje nepce, nezaboravnim iskustvom i gastronomskim putovanjem kroz vrijeme u našem i vašem Dvoru Stari grad.

U restoranu vas čeka jedna priča o ljubavi koja će vas pratiti i nahraniti sva vaša čula te vas voditi kroz magičan slijed jela koji smo pripremili isključivo za vas.

Ideja koja stoji iza ovog gastronomskog stvaralaštva krenula je od gostujućeg chefa Martina Zanelli Kovačića koji je svoje dugogodišnje iskustvo pretočio u ovaj ljubavni jelovnik.

Jelovnik je prilagođen području u kojem je smješten Đurđevac, te je satkan od povijesnih utjecaja Osmanlija, Mongola, Venecije, te Austrougarske koji, osim što su ratovali, ujedno su ostavili za sobom i dio svojih gastronomskih utjecaja.

Kako bi se zadržala autohtonost, korištene namirnice lokalno su nabavljene, te ovaj jelovnik stavljaju na jednu novu razinu. Spoj tradicionalnog i modernog povezano u jednu cjelinu.

Ovaj pomno slagan jelovnik također prati vinska karta sačinjena od lokalnih i domaćih vinara koja će zaokružiti ovo gastronomsko iskustvo.

Odlučite li se da ljubavnu avanturu nedaleko od vreve metropole, sakrivenu u Dvoru Stari grad zasigurno nećete pogriješiti.

Okusite nešto novo, posebni Valentinovo menu u toploj atmosferi utvrde Stari grad za vas i vašu bolju polovicu možete rezervirati na 091 620 3294.

zatvori