Četvrtak, 18. travnja 2024.

NOVI TURISTIČKI PROIZVOD Općina Molve objavila poziv za kreiranje Molvarske košarice

Općina Molve objavila je poziv za sve proizvođače domaćih i tradicijskih proizvoda s područja općine da se odazovu na sudjelovanje u projektu kreiranja Molvarske košarice.

Riječ je o novom turističkom proizvodu Općine Molve, a poziv se odnosi na sve one koji proizvode domaće i tradicijske proizvode na svojim OPG-ovima i obrtima ili su pak kreativni i žele sudjelovati u osmišljavanju, odnosno kreiranju novog turističkog proizvoda.

– Molvarska košarica bit će prigodan dar za naše posjetitelje i suradnike. Po jednu košaricu dobit će svaka obitelj u našoj općini povodom Uskrsa – poručuju iz Općine.

Svi koji se žele prijaviti moraju ispunjavati određene uvjete poput kvalitete, potrebne količine, isporuke u zadanom roku te da za proizvod mogu izdati račun.

– Prehrambeni proizvodi trebaju imati potrebnu dokumentaciju za stavljanje na tržište. Svi proizvodi moraju biti u prigodnoj ambalaži na kojoj mogu biti istaknuti podaci o proizvođaču. Proizvodi trebaju biti nepokvarljivi, odnosno trajnost prehrambenih proizvoda treba biti minimalno mjesec dana. Neprehrambeni proizvodi trebaju biti izrađeni od materijala koji nisu štetni za ljudsko zdravlje i okoliš – dodaju.

Ističu da su poželjni proizvodi koji su tradicionalni, izrađeni na tradicionalan način i promoviraju Općinu Molve.

zatvori