Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Linice izgubile od Koke na domaćem terenu, trenerica Zečević: Igrom je podbacila cijela ekipa, a nedostajalo je i golgetersko raspoloženje

Mlade nade Podravka Vegete poražene su u 13. kolu Druge hrvatske rukometne lige Sjever.

U klubu govore da su bodovi sasvim zasluženo pripali gošćama Koke iz Varaždina čemu su dobrim dijelom i Linice doprinijele svojom igrom.

– To se posebno odnosi na igru u prvom poluvremenu kada je nakon ravnopravne igre prvih 15 minuta igra druge ekipe pala i dozvolila protivnicama da se uvjerljivo rezultatski odvoje. Drugi dio utakmice izgledao je bolje, ali to je mala utjeha u odnosu na konačan rezultat, 26:32 u korist protivničke ekipe – naglašavaju.

Trenerica Đurđica Zečević nakon utakmice je izjavila da se u ekipi Koke kod nekoliko igračica vidjela zrelost i iskustvo stečeno kroz igranje prve lige, ali uzroke koprivničke slabije igre prvenstveno treba potražiti u vlastitim redovima.

– Igrom je podbacila cijela ekipa, a nedostajalo je i golgetersko raspoloženje do sada ponajboljih igračica s kojima bi vjerojatno rezultat bio povoljniji – rekla je.


Podravka 2 Lino: Galinec, Domović 2, Cvelber 2, Miklić 7, Stručić 3, Zvonar 3, Smiljanec 3, Javorić 1, Đelekovčan 3, Horvat, Ferčec 1, Gregurić 1, Lengelić, Radiček, Adžaga

Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
zatvori