Srijeda, 1. svibnja 2024.

Grad osigurao 411.000 eura za rekonstrukciju Starčevićeve, Jakšić: Taj projekt nam je jako potreban

U planu nabave Grada Koprivnice za treći kvartal planirano je 411.000 eura za rekonstrukciju Ulice Ante Starčevića u Koprivnici.

Rekao je to Dravi.info koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i istaknuo kako je u tijeku jedan intenzivan period u kojem se stalno nešto gradi, kopa i investira.

– Znam da se tu sad pojavljuje i nervoza jer svi volimo biti apsolutno komotni u prometu i u svojem svakodnevnom kretanju i ja prvi nisam sretan kad zaobilazim radove po trgu ili kad stojim na cesti. Ali, trg ide prema svom kraju, baš kao i projekt Aglomeracija, a počet će uskoro i same sanacije – kazao je gradonačelnik.

Ilustracija / Snimio Tomislav Matijašić.

Napomenuo je kako se spremaju i neki novi projekti.

>> PRIPREMA SE PROJEKT U sklopu rekonstrukcije Starčevićeve obnavljat će se i dio Ivanjske ulice

– Starčevićeva ulica je nešto o čemu se jako dugo razgovaralo, tamo je rekonstruirana i Podravkina zgrada, u konačnici tamo prolazi i drugi kolosijek pa ćemo imati još nekih zahvata. Definitivno je da je to projekt koji je potreban i tom dijelu grada, baš kao i cijeloj Koprivnici i jako mu se veselimo. Moramo spomenuti i Kolodvorsku ulicu u Reki i spojnu cestu prema Herešinu, ali čekaju nas radovi i na nadvožnjaku, na rotoru na Križevačkoj cesti i još mnogo toga – zaključio je Jakšić.

Ilustracija / Snimio Tomislav Matijašić.
zatvori