Petak, 28. lipnja 2024.

Vatrogasci Čepelovca i u ovoj godini nastavljaju s edukacijom svojih članova, boljim opremanjem, natjecanjima…

Članice i članovi DVD-a Čepelovec održali su redovnu godišnju skupštinu kojoj su prisustvovali mještani, brojni vatrogasci, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Matija Markešić te predsjednik Vatrogasne zajednice Alen Škudar.

Iz đurđevačke Gradske uprave poručili su da je predsjednik DVD-a Željko Matkov otvorio i vodio skupštinu, osvrnuo se na proslavu 100. godišnjice i još jednom zahvalio svima koji pomogli u njenoj organizaciji.

Napominju da su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2022. godinu koja su jednoglasno usvojena.

– Vatrogasci Čepelovca planiraju i ubuduće raditi na školovanju i edukaciji svojih članova, boljem opremanju, sudjelovanju u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama, a radit će i na protupožarnoj zaštiti i preventivi – objašnjavaju.

Spomenimo da su nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim lanjskim vatrogasnim aktivnostima, članovi Skupštine jednoglasno prihvatili plan i program rada za ovu godinu.

Dodajmo i da je vatrogascima okupljenim u DVD-u, ali i u cijeloj Vatrogasnoj zajednici na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao uime gradonačelnika Hrvoja Jančija i u svoje osobno ime zapovjednik JVP-a Đurđevac Matija Markešić, a čestitkama se pridružio i predsjednik VZGĐ Alen Škudar te su im ovom prilikom zaželjeli puno sreće u provedbi budućih planova i ostvarenju ciljeva DVD-a.

zatvori