Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO U prijateljskom susretu Slaven Belupo remizirao s Hrvatskim dragovoljcem

Nogometaši Slaven Belupa upisali su remi u prijateljskoj utakmici koju su odigrali protiv Hrvatskog dragovoljca na pomoćnom terenu Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš.

U klubu govore da je rezultat nakon 90 minuta bio 2:2, a igrali su igrači koji su imali manju minutažu ili je nisu imali u prvenstvenim utakmicama te nekolicina juniora.

– Naša je momčad u prvom poluvremenu vodila rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Turanjanin. Prvi u četvrtoj, a drugi u 22. minuti. U nastavku susreta Hrvatski dragovoljac je došao do remija. Pogotke za remi postigli su Amoateng i Jukić u samoj završnici utakmice, točnije u 81. i 87. minuti. Valja istaknuti da je naša momčad posljednjih 20 minuta igrala s igračem manje nakon što se ozlijedio Trshani kojem želimo brz oporavak – naglašavaju u Slaven Belupu.


Slaven Belupo: Marković, Turanjanin, Martinaga, Bašić, Žuljević, Mihalić, Hlevnjak, Christopoulos, Bosec, Boras, Krstanović. Još su igrali: Sušak, Jagušić, Trshani, Krušelj, Mioč, Mrdaković, Riđan, Herceg, Mendelski.

Hrvatski dragovoljac: Marić, Islamović, Išlić, Šutalo, Vinogradarac, Žutić, Markovina, Čavar, Marić, Perić, Zdunić. Još su igrali: Debijađi, Pistelli, Veljača, Jukić, Čabrajić, Kobetić, Janković, Seth, Pobi, Bilić.

zatvori