Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO: NAPETO DO SAMOG KRAJA Poznati pobjednici đurđevačke zimske lige trčanja

Završilo je još jedno izdanje zimske lige trčanja u Đurđevcu.

Iz đurđevačke Gradske uprave poručuju da se na jučerašnjem devetom, ujedno i zadnjem, kolu okupilo 50 trkača koji su se do zadnjeg trenutka morali boriti za svoje pozicije kako u ukupnom poretku tako i u poretku po starosnim kategorijama.

– Nakon otrčanog kola održala se dodjela pehara i medalja te prigodnih paketa – majice i zimske kape. U uzbudljivoj završnici ukupnu pobjedu u ženskoj kategoriji odnijele su Vanja Rupčić, Ivana Antolaš i Mateja Senzel, dok su ukupnu pobjedu u muškoj kategoriji odnijeli Mario Martinčić, Martin Gregurić i Matija Antolaš – objašnjavaju.

Dodaju da su organizatori Kristijan Grgac i Danijel Martinčić izrazito zadovoljni ovom sezonom lige kroz koju je procirkuliralo 75 ljudi koji su dolazili iz Koprivnice, Bjelovara, Ludbrega, Pitomače, Virja te Đurđevca i okolice.

– Osim trkačkog natjecateljskog duha stvorila se i prijateljska atmosfera među svim sudionicima te s veseljem većina njih očekuje iduću sezonu zimske lige. U međuvremenu organizatori lige nastavljaju s pripremama za Hrvatska Sahara trail koji će se održati 8. travnja – zaključuju u Gradu Đurđevcu.

zatvori