Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Mladi članovi Atletskog kluba Koprivnica tijekom vikenda boravili u Zagrebu i postigli odlične rezultate

Članovi Atletskog kluba Koprivnica proteklog su vikenda ostvarili zapažene rezultate na natjecanjima u Zagrebu.

U klubu govore da je dio članova u subotu nastupio na Prvenstvu Hrvatske u dvorani za kadete i kadetkinje. Ivana Cenko je tako nastupila na 60 metara s preponama i osvojila 16. mjesto u vremenu osobnog rekorda, dok je Dora Lovrinović nastupila u utrci na 60 metara i osvojila peto mjesto, a u utrci a na 200 metara osmo mjesto.

Lukas Petrić je pak nastupio u bacanju kugle i osvojio 10. mjesto s osobnim rekordom, a u utrci na 60 metara osmo mjesto. Dorian Držanić se također natjecao na 60 metara i završio na 22. mjestu, ali i na 200 metara gdje je osvojio 18. mjesto u vremenu osobnog rekorda.

Uz to, Luka Kvaternik je nastupio na 60 metara i zauzeto četvrto mjesto u vremenu osobnog rekorda, dok je na 200 metara također u vremenu osobnog rekorda zauzeo treće mjesto i pritom osvojio brončanu medalju.

Štafeta četiri puta 200 metara u sastavu Lukas Petrić, Dorian Držanić, Vili Lipuš i Luka Kvaternik je osvojila šesto mjesto.

Koprivnički atletičari su nastupali i u nedjelju i to na Prvenstvu Hrvatske u dvorani za mlađe kadetkinje i mlađe kadete. Karla Obranović je u skoku u dalj zona osvojila 27. mjesto s osobnim rekordom, a u utrci na 200 metara bila je 41. Tija Požgaj je u skoku u dalj zona osvojila 25. mjesto s osobnim rekordom, dok je na 200 metara zauzela 36. mjesto.

Iva Mikulec je sprint na 60 metara završila 69., Lana Grudić 27., dok je pak u skoku u vis završila na 20. mjestu. Teo Ištvan je na 60 metara osvojio 13. mjesto s osobnim rekordom, a u skoku u dalj je zauzeo 20. mjesto.

Ema Podoreški je na 800 metara osvojila 21. mjesto s osobnim rekordom, dok je Sara Podoreški na istoj dužini osvojila 15. mjesto, također s osobnim rekordom. Najbolji rezultat u utrci na 800 metara ostvario je Petar Slavinić koji je zauzeo drugo mjesto i srebrnu medalju s osobnim rekordom.

zatvori