Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO: DJEČJI KLUB TRATINČICA Koprivničke plesačice i plesači odlični na natjecanju u Varaždinu

Dječji klub Tratinčica sudjelovao je jučer na natjecanju Croatia dance international.

– Imali smo tri skupine u kategoriji formacija, jednu djevojčicu u kategoriji solo i dvije djevojčice u kategoriji duo. Natjecali smo se u plesnim disciplinama Open i Contamporary/ Modern dance i to skupina posebnog programa ritmike i plesa i dvije školske skupine kreativnog plesa – rekla je voditeljica Jelena Matijaško.

Nisu izostale ni nagrade pa je tako osvojeno prvo mjesto u kategoriji Formacija, plesnoj disciplini open s koreografijom “Krug života”, a ista formacija osvojila je i treće mjesto u kategoriji Best of the best.

– Ema Kuzmić s koreografijom “Ja to mogu” osvojila je drugo mjesto u kategoriji Solo, plesna disciplina Contemporary/modern. Katja Čanji i Elena Tkalčić s koreografijom “Gdje si ti” osvojile su prvo mjesto u kategoriji Duo, plesna disciplina Contemporary/modern. Nadalje, koreografija “Ne odustaj od mene” osvojila je prvo mjesto u kategoriji Formacija, plesna disciplina Contemporary/modern. Koreografija “Ovo sam ja” osvojila je prvo mjesto u kategoriji Formacija, plesna disciplina Open.  Najbolji muški plesač Šimun Legemec dobio je pehar za najboljeg plesača, a pobjedu u Battle show-u odnijela je djevojčica Ema Kuzmić – zaključila je Matijaško.

zatvori