Petak, 26. travnja 2024.

Babić nakon poraza od Dankinja: Moramo trenirati, napraviti stresne situacije na treningu, povećati intenzitet i smanjiti tehničke greške

Rukometašice Podravke Vegete jučer su u Koprivnici odigrale četvrto kolo Europske lige protiv danskog Nykobinga i upisale poraz 24:29.

Trener Podravkašica Željko Babić nakon utakmice je kazao da imaju “crne rupe kad u pet, odnosno šest minuta naprave isto toliko pogrešaka iz nekih čudnih situacija”.

>> FOTO Novi poraz Podravke, Dankinje su bile bolje u Koprivnici

– Teško je to za objasniti. Moramo trenirati, pokušati napraviti stresne situacije na treningu, povećati intenzitet i smanjiti tehničke greške kojih smo u ovoj utakmici imali 16, 17 i iz nekih dobili direktne golove. Tako je teško igrati i moramo trenirati, nastaviti raditi i nadati se da ćemo to popraviti trenirajući jer naš problem su tehničke greške – rekao je Babić.

Larissa Kalaus je dodala da previše osciliraju.

– Dođemo u odlične trenutke utakmice, a nakon toga uđemo u crnu rupu u kojoj obrana ne funkcionira, a i u napadu radimo tehničke greške i tako im dajemo mogućnost da dođu do lakih pogodaka. U prvom poluvremenu trener je to probao prekinuti time-outom da nas podrži, ali ponovno smo promašile izboreni sedmerac što je već nekako postao obrazac koji se ponavlja nažalost. Ostaje žal zbog toga jer smo s ovom ekipom pokazali da možemo, no bilo je nedovoljno da dođemo do tog pozitivnog rezultata – zaključila je Kalaus.

zatvori