Petak, 26. travnja 2024.

TUČNJAVA NA ZIMSKOJ LIGI Organizatori ogorčeni ponašanjem igrača: Sazvan je sastanak za sutra ujutro, odredit ćemo sankcije

Pravi metež u kojem je morala intervenirati hitna pomoć, ali i policija dogodio se danas u dvorani Srednje škole Koprivnica gdje se igra Pan Zimska liga.

Naime, na utakmici u kojoj su snage odmjeravali CB Osmica i Sempre Forte nepunu minutu prije kraja utakmice došlo je do fizičkog obračuna između igrača dviju momčadi.

Kako nam je jedan od organizatora rekao, do nereda i tučnjave došlo je doslovno ni iz čega, odnosno zbog nervoze na terenu.

– Bile su usijane glave i s jedne i s druge strane. Najprije su se naguravali, a zatim je i nekoliko šaka poletjelo. Jedan igrač dobio je šakom u glavu te je došlo do krvarenja nosa te mu je rasječena usnica. Zvali smo odmah hitnu koja ga je na kraju i odvezla kako bi sanirali ozlijede – naglasio je jedan od organizatora te dodao kako je prema posljednjim informacijama ozlijeđeni igrač dobro.

Istaknuo je kako je već sazvan sastanak sutra u jutarnjim satima na kojem će se određivati kazna za sudionike ovog nemilog događaja.

– Ovo nikako nije prihvatljivo ponašanje igrača. Vidjet ćemo koje su težine prekršaja pa ćemo individualno donijeti sankcije za igrače koji su sudjelovali u ovom incidentu – poručio je jedan od organizatora te najstrože osudio bilo kakvo nasilje.

Dodajmo kako se nakon nemilog događaja nastavilo s odigravanjem preostalih utakmica.

zatvori