Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Problemi s instalacijama, nacrtima i dobavom materijala prolongirali radove, poznat je novi datum završetka obnove trgova

Nakon božićnih i novogodišnjih praznika radnici su se vratili u središte Koprivnice kako bi nastavili s rekonstrukcijom trgova.

Radi se punom parom kako bi sve bilo završeno u novom, produljenom roku za završetak radova.

Kako je rekao koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, rok za završetak radova rekonstrukcije središnjih trgova je 31. ožujka, i uvjeren je da će on i biti ispoštovan.

– Tu valja naglasiti da se mijenjalo puno toga u podzemlju i to sa svim onim instalacijama od kojih su neke bile stare između 50 i 60 godina. Javili su se i određeni problemi jer za puno toga nisu postojali ni nacrti. Imali smo probleme i s dobavom materijala. Mislim da je sad tempo kojim se radi stvarno korektan i da će sve biti realizirano – objasnio je Jakšić.

Ponosan je na ovaj projekt, pogotovo zato što se o rekonstrukciji središta Koprivnice raspravlja 30 godina.

>> FOTO Život se polako vraća u središte grada, velik dio Zrinskog trga prohodan za sve građane

– Odlučili smo pokrenuti tu jednu lijepu priču i drago mi je da dobivamo puno pozitivnih komentara. Ponovit ću da ovime šaljemo i poruku o novom duhu Koprivnice. Siguran sam da će naše Koprivničanke i Koprivničanci uživati u prostorima na koje su navikli i koji im puno znače. Drago mi je da pokazujemo da naša obećanja na kraju i realiziramo – zaključio je gradonačelnik.

zatvori