Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Poslovna zona Koprivnički Ivanec ima novog stanovnika, tvrtka iz Koprivničkih Bregi planira širenje i nova zapošljavanja

Ovih je dana općinski načelnik Zoran Vrabelj potpisao predugovor o kupoprodaji nekretnine u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec i to s poduzećem Smart Square iz Koprivničkih Bregi.

– Poduzeće se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, uglavnom proizvodnjom čeličnih konstrukcija po narudžbi i mjeri, a što znači da su njihovi proizvodi čelične hale, ograde, stepenice, pergole i slično. Trenutno imaju tri zaposlena radnika na svim poslovima koji su potrebni za izradu, proizvodnju i montažu te manipulaciju proizvoda – objašnjavaju u Općini Koprivnički Ivanec.

Dodaju da je razlog kupovine zemljišta u ovoj poslovnoj zoni širenje i rast tvrtke te želja za povećanjem broja zaposlenih.

– Glavna djelatnost je upravo proizvodna djelatnost te proizvodnja čeličnih konstrukcija čije se dimenzije mogu kretati i do nekoliko desetaka metara. U vremenskom razdoblju od pet godina planiraju pripremiti osnovni radni prostor koji bi sadržavao oko 200 kvadratnih metara uredskog i sanitarnog prostora te oko 600 kvadratnih metara radnog prostora radionice, odnosno hale. Pretpostavka je da će se do 2027. godine sjedište tvrtke u potpunosti preseliti u Poduzetničku zonu Koprivnički Ivanec – zaključuju.

zatvori