Utorak, 14. svibnja 2024.

Počela je izgradnja nogostupa u Radićevoj u Koprivničkom Ivancu

Počela je izgradnja nogostupa na dijelu Ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu.

Poručili su to iz Općine Koprivnički Ivanec i dodali da je izvođač radova zajednica ponuditelja – poduzeće Dinamik iz Novog Virja i Bajer građenje iz Kalinovca, a ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 174.400 eura s PDV-om. Stručni i obračunski nadzor nad izvođenjem radova obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a ukupna vrijednost usluga nadzora iznosi 2.800 eura s PDV-om.

– Prva dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od spoja s Ulicom Matije Gupca, dakle od dječjeg igrališta pa sve do malog rundela u Ulici Braće Radić i to do kućnog broja 21. Staza će se graditi s lijeve strane, ako gledamo iz Ulice Matije Gupca prema Ulici Braće Radić. Uz izgradnju staze, postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini – objašnjavaju u Općini.

Isto tako, mole sve mještane da imaju strpljenja dok se radovi ne završe, a sve u cilju ljepšeg, boljeg i nadasve sigurnijeg izgleda općine.

– Također molimo sve mještane koji imaju u skoroj budućnosti u planu spajanje svojih objekata na vodovodnu, kanalizacijsku ili plinsku mrežu da se obavezno čim prije jave u prostorije Općine Koprivnički Ivanec kako bi se izvođenje radova na istome dogovorilo prije postavljanja rubnjaka na stazi ili asfaltiranja staze – napominju i dodaju da im se mogu obratiti za sva dodatna pitanja.

zatvori