Petak, 3. svibnja 2024.

Općina Kloštar Podravski traži 20 radnica u sklopu projekta ‘Život kakav želimo’

Općina Kloštar Podravski traži 20 radnika, odnosno radnica za pomoć u kući starijim osobama kao i osobama u nepovoljnom položaju i to u sklopu projekta “Život kakav želimo”.

U Općini napominju da je natječaj otvoren do 18. siječnja, a ciljana skupina su nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

– Što se tiče poslova, u fokusu je skrb o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u njihovom domu/kući – pomoć u kupovini i dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvu korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava, dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i slično, pomoć u socijalnoj integraciji, pružanje podrške korisniku kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima – objašnjavaju u Općini.

Sve potrebne informacije dostupne su na službenoj internetskoj stranici Općine Kloštar Podravski.

zatvori