Petak, 26. travnja 2024.

Mladi koprivnički atletičari sjajni u Zagrebu

Članovi Atletskog kluba Koprivnica proteklog su vikenda u Zagrebu ostvarili odlične rezultate i popravili svoje osobne rekorde.

U klubu govore da su tako Luka Kvaternik i Lukas Petrić nastupili na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore u dvorani, a istrčali su utrku na 60 metara i oboje pomaknuli svoj osobni rekord.

Uz to, više članova nastupilo je na dvoranskom mitingu.

– U kategoriji kadeta na 60 metara Dorian Držanić je osvojio šesto mjesto, a Luka Kolonić deveto mjesto. U kategoriji kadetkinja na 60 metara Ivana Cenko je osvojila 12. mjesto uz osobni rekord. U kategoriji mlađih kadeta na istoj dužini staze Petar Slavinić je osvojio drugo mjesto također uz osobni rekord, dok je Teo Ištvan bio treći. U kategoriji mlađih kadetkinja Karla Obranović je pak završila osma, a Zara Štefanić utrku je završila na 10. mjestu uz osobni rekord – ističu u klubu.

Po pitanju mlađih kadetkinja u utrci na 800 metara, Sara Podoreški je osvojila 13. mjesto uz osobni rekord, a Ema Podoreški je završila na 19. mjestu. U kategoriji seniorki na 400 metara Tara Rušak je zauzela 24. mjesto.

Izvor: AK Koprivnica
Izvor: AK Koprivnica
Izvor: AK Koprivnica
zatvori