Utorak, 30. travnja 2024.

KLINCI HARALI KOPRIVNICOM Prvo ‘opelješili’ automat za kavu na kolodvoru, zatim se uputili na tržnicu i iz pekare ‘maznuli’ kasu

Trojica maloljetnika s koprivničkog područja tijekom noći i u rano jutro 12. siječnja provalili su u više objekata u Koprivnici.

Izvijestili su to iz Policijske uprave koprivničko-križevačke nakon provedenog kriminalističkog istraživanja i objasnili da su maloljetnici rano ujutro na Gradskoj tržnici provalili u drvenu kućicu namijenjenu za igru djece iz koje nisu ništa ukrali, a potom ušli u kiosk za prodaju pekarskih proizvoda iz kojeg su ukrali kasu s novčanim pologom od više desetaka eura. Kasu su naknadno bacili, a novac zadržali za sebe.

Uz to, sumnja se da su tijekom noći na željezničkom kolodvoru provalili u samoposlužni aparat za tople napitke i ukrali metalnu kasu s novcem vrijednosti od više desetaka eura.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će dvojica maloljetnika biti u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku – zaključili su u policiji.

zatvori