Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO Slavenaši pobjedom protiv Croatije započeli 24-satnu mini turneju

Nogometaši Slaven Belupa jučer su u Blatu u Bosni i Hercegovini odigrali prvu od dvije prijateljske utakmice koje će odigrati u samo 24 sata.

Momčad Zorana Zekića odmjerila je snage s hrvatskim drugoligašem Croatijom iz Zmijavaca i slavila rezultatom 2:0, izvijestili su iz koprivničkog kluba.

– Po izrazito teškom terenu i jakom vjetru vidjeli smo po pogodak u svakom poluvremenu. U 31. minuti najbolje se u gužvi pred golom momčadi iz Zmijavaca snašao Manaj i zatresao mrežu za 1:0. Iako je Slaven prijetio još nekoliko puta u prvih 45 minuta, rezultat se nije mijenjao. U nastavku susreta konačnih 2:0 je postavio Mihalić u 72. minuti. Žuljević je snažno pucao iskosa s lijeve strane, golman Croatije odbio loptu, a veznjak Slaven Belupa spremno reagirao i precizno pogodio gol – objasnili su.

Spomenimo da Slavenaši novu prijateljsku utakmicu igraju već danas. Naime, na povratku u Koprivnicu gostuju u Dugopolju povodom 70. rođendana istoimenog domaćina. Susret će se igrati u 13:30.


Prijateljska utakmica, 11.1.2023.
Blato, BIH
Slaven Belupo – Croatia 2:0 (1:0)

SLAVEN BELUPO: Marković (od 46. Vuković) – Hlevnjak, Christopoulos (od 46. Turanjanin), Boras, Tepšić, Riđan – Kocijan, Mihalić, Ljubić (od 46. Krušelj) – Manaj, Herceg (od 60. Žuljević).

CROATIA: Gudelj, Bekavac, Šalinović, Brkić, Šuto, Šabić, Petrak, Bačelić Grgić, Marković, Filip Majić, Todorić. Drugo poluvrijeme: Gudelj, Čulina, Šimunić, Tipurić, Jerković, Jović, Gilić Kuko, Musa, Llanos.

zatvori