Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Sastale se predsjednice udruga žena s područja naše županije

U društvenom domu Vinica u Koprivnici po 18. put sastale su se predsjednice društava i udruga žena s područja Koprivničko križevačke županije na poziv predsjednice Udruge žena Vinice Slavice Stančec.

Stigle su tako predsjednice udruga žena Domaji, Drnje, Legrad, Brđani Sokolovečki, Rasinja, Novigrad Podravski, Delovi, Koprivnički Ivanec, Đelekovec, Hrvatsko srce Peteranec, Velika Mučna, Botinovec, Subotica Podravska, Torčrc, Herešin, Koprivnički Bregi, Bakovčica, Ladislav Sokolovečki, Vinica, a on-line bile su uključene predsjednice udruga žena Prugovac, Miličani, Glogovac, Imbriovec i Reka.

– Na sastanku su dogovorena važna pitanja vezana uz programe rada i djelovanja udruga, terminski plan održavanja tradicionalnih te sportsko rekreativnih manifestacija u 2023. godini. Druženje je proteklo u pozitivnom raspoloženju, uz želju za još učestalijim aktivnostima udruga na svim područjima koja doprinose bilo očuvanju tradicije i običaja ili novim kreativnim sadržajima koji će obogatiti rad i stvaralaštvo svake pojedine udruge u lokalnoj sredini i izvan nje – objasnila je Stančec.

Napomenula je kako su ovim sastankom predsjednice udruge žena naše županije potvrdile kako njeguju zajedništvo, međusobno uvažavanje i zdravu konkurenciju za boljim i još većim uspjesima.

Spomenimo da su na kraju radnog dijela sastanka domaćice za sve prisutne pripremile malu zakusku uz kavu, slance i piće.

zatvori