Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Farmaceuti otputovali na pripreme u Međugorje

Nakon četiri tjedna i 22 treninga u Koprivnici te pet odigranih prijateljskih susreta, nogometaši Slaven Belupa u utorak ujutro su se zaputili na drugi dio priprema koji će odraditi u Međugorju.

Iz kluba poručuju da će momčad trenera Zorana Zekića trenirati u susjednoj Bosni i Hercegovini do 12. siječnja.

– Slavenaši će svakodnevno na programu imati barem jedan trening, dok su u pojedinim danima na rasporedu i dva. U drugom dijelu priprema na rasporedu su i dvije prijateljske utakmice, obje s našim drugoligašima. Croatia će nam 11. siječnja biti domaćin u Zmijavcima, a dan kasnije Dugopolje u Dugopolju – objašnjavaju u klubu.

Farmaceuti koji su na pripremama su Ante Vuković, Antun Marković, Ivan Čović, Marko Martinaga, Mario Marina, Jakov Bašić, Tomislav Božić, Adriano Jagušić, Marko Žuljević, Arber Hoxha, Robert Mudražija, Ante Crnac, Nikola Turanjanin, Zoran Kvržić, Mateo Kocijan, Filip Krušelj, Josip Mihalić, Filip Hlevnjak, Nikola Jambor, Vinko Soldo, Benedik Mioč, Novak Tepšić, Duje Ljubić, Erik Riđan, Karlo Herceg, Ioannis Christopoulos, Antonio Bosec, Arb Manaj, Marco Boras i Ivan Krstanović.

zatvori