Nedjelja, 19. svibnja 2024.

FOTO Članovi DVD-a Batinske održali godišnju skupštinu, Ivan Ivanov primio nagradu Vatrogasac godine

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Batinske održali su skupštine.

Prvo je održana mala vatrogasna skupština mladeži i podmlatka Dobrovoljnog vatrogasnog društva Batinske kojoj su nazočili članovi pomlatka i mladeži te predsjednica DVD-a Batinske Ankica Hadžija. Skupštinu je vodilo radno voditeljstvo na čelu s predsjednicom Ivom Dautanec i članovima Blankom Miklić i Lukom Kopričancem, izvijestili su iz Općine Kalinovac.

U poslijepodnevnim satima održana je skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Batinske. Svim nazočnima pozdrave dobrodošlice uputila je predsjednica društva Ankica Hadžija. Skupštini su prisustvovali i načelnik Općine Kalinovac i saborski zastupnik Darko Sobota, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac Mario Biruša, župnik Župe Kalinovac Ivica Gladoić i predstavnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kalinovac.

Skupština je usvojila radno voditeljstvo na čelu s Brankom Vucikujom, zapisničara, povjerenstva i ovjerovitelja zapisnika te jednoglasno prihvatila sva izvješća i prijedloge.

Spomenimo da su diplome o višegodišnjem članstvu u DVD-u primili Jasenka Vucikuja, Ankica Hadžija, Ivan Šantek i Ivan Maletić. Član DVD-a Batinske Ivan Ivanov primio je nagradu Vatrogasac godine za svoje zalaganje u radu DVD-a tijekom protekle godine.

zatvori