Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

VIDEO Eric i Ivana Kindl predstavljaju spot za ‘Feel You Close’ snimljen u Koprivnici

Pjesma “Feel You Close” u izvedbi Erica i Ivane Kindl dobila je prateći video snimljen u Koprivnici.

– Mislim da smo spotom uspjeli pogoditi atmosferu pjesme kao i neke bitne detalje iz teksta pjesme – izjavio je Eric koji autorski potpisuje pjesmu.

Ivana Kindl dodaje da spot donosi mističnu atmosferu, vizualno prenosi čežnju i nostalgiju o kojoj pjesma govori.

Redatelj spota je Tomislav Horvatinović (NEXUS produkcija), izvršni producent Marko Horvat (također NEXUS produkcija), a odlične kadrove snimio je Patrik Ivačić, student odsjeka snimanja na Akademiji dramske umjetnosti. Dizajn rasvjete potpisuje Tomislav Jurenec dok su vrijedan dio tima bili i asistenti produkcije Robert Kašić i Dino Šef koji potpisuje i fotografije nastale iza scene. Ivan Friščić zaslužan je za styling dok su se za šminku i frizure pobrinule Laura Mjeda, Ivana Šipek i Ivana Kindl.

Iz kreativnog tima Nexus produkcije ističu kako je snimanje trajalo gotovo maratonski, no da su same pripreme trajale još duže.

– Nakon što su se uskladili svi termini i osigurale željene lokacije – Koprivnička Sinagoga – Kulturni centar prim.dr. Krešimir Švarc i Dom mladih Koprivnica, organizirana ekipa upustila se u ostvarivanje ideje: “Kombinacijom rasvjete i kadriranja dobili smo dinamiku koja odgovara pjesmi i završni proizvod izgleda svjetski, baš kako pjesma zaslužuje” – objašnjavaju.

zatvori