Srijeda, 26. lipnja 2024.

Mali modni dizajneri – kratki tečaj krojenja i šivanja za djecu od devet do 13 godina

Kreativni zimski praznici u POU Koprivnica

U Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica ovi zimski praznici proteći će u kreativnom ozračju. Znamo koliko je važno poticati stvaralaštvo i razvoj praktičnih vještina već od najranije dobi, stoga za školarce organiziramo kratke kreativne i umjetničke tečajeve.

“Mali modni dizajneri”, naziv je kratkog tečaja krojenja i šivanja za djecu od devet do 13 godina koji će u POU Koprivnica voditi dizajnerica Ana Edišar Bebek. Na tečaju će polaznici učiti crtati modni dizajn, krojiti, šivati rukom i na mašini, te će izraditi svoje prve dizajnerske komade.

Tečaj traje 10 školskih sati, a održat će se od 2. do 5. siječnja 2023. godine, s početkom u 9:30 u zgradi POU Koprivnica na Trgu bana Jelačića 6.

Na prvom satu polaznici će se dogovoriti s voditeljicom što će izrađivati tijekom tečaja. Mi osiguravamo potreban materijal za radionice, ali polaznici, naravno, mogu donijeti tkanine s uzorcima po svom izboru.

Grupa polaznika koja je prošloga ljeta pohađala tečaj izrađivala je tunike i ukrašavala torbe, a na kraju tečaja su održali i malu modnu reviju.

Veselimo se novoj grupi i upoznavanju njihovog modnog izričaja.

Prijave na broj mobitela 099 314 6824 ili mail [email protected].

zatvori