Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Mlade nade Podravka Vegete sjajne na jakom Međunarodnom božićnom turniru u Sesvetama

Tri mlade ekipe Rukometnog kluba Podravka Vegeta nastupile su na jakom Međunarodnom božićnom turniru u Sesvetama.

Turnir je održan 22. i 23. prosinca, a na njemu je sudjelovalo ukupno 16 ekipa u dvije dobne kategorije: kadetkinje (igračice rođene 2006./07.) i mlađe kadetkinje (igračice rođene 2008./09.).

Podravka 3 je zabilježila najbolji rezultat. Mlade rukometašice osvojile su drugo mjesto nakon što su u finalu poražene od Lokomotive.

– Nedostajalo je malo sreće u finalu pa je Lokomotiva zasluženo slavila rezultatom 17:12. Čestitke curama na prikazanim igrama, kao i navijačima, našim roditeljima na podršci u ova dva dana – rekla je trenerica Snježana Petika nakon finala.

Podravka 4 je na istom turniru osvojila treće mjesto. Djevojčice su pehar osvojile pobijedivši Split rezultatom 24:11 pod vodstvom trenerice Marije Mišković.

Podravka 2 je pak bila peta.

– Da je bilo više sreće prvog dana turnira kada smo Krim vodili tijekom gotovo cijelog susreta, vjerojatno bi igrali polufinale. Ukupno sam zadovoljna turnirom, cure su bile borbene i dostojno su branile boje kluba – kazala je trenerica Đurđica Zečević.

 

Naša Podravka 3 je u finalu Božićnog turnira u Sesvetama. Trenerici Snježani Petiki i curama čestitke i držimo fige. #doksrcekucaPodravka

Objavljuje Rukometni klub Podravka Vegeta u Petak, 23. prosinca 2022.

 

zatvori