Nedjelja, 12. svibnja 2024.

FOTO Svečana večera zaposlenika Robin trgovina, direktor Šatvar: Vjerujem da ćemo i ubuduće jednako dobro raditi i surađivati

U restoranu Zrinski u Koprivnici ove se nedjelje održala svečana večera zaposlenika poduzeća Robin d.o.o.

Bila je to prilika za opuštanje, ugodne razgovore, ples i zabavu na kraju još jedne izazovne, ali i uspješne godine.

Marljivi i predani zaposlenici, zajedno s vjernim kupcima, oslonac su rasta i razvoja poduzeća Robin na temelju kojeg su u 2022. godini otvorili čak pet novih prodajnih mjesta.
I u idućoj godini, Robin trgovine nastojat će kupcima omogućiti što bolju ponudu proizvoda po povoljnim cijenama u svim Robin marketima.

Isto tako, ponovo će se organizirati Ljetno kino u Križevcima, Family day u Koprivnici te sva ostala događanja na kojima se već godinama okuplja i veseli mnoštvo obitelji. Poduzeće Robin i dalje će biti podrška lokalnoj zajednici u pogledu donacija i sponzorstava raznim organizacijama i sportskim klubovima te se na taj način odužiti za vjernost i povjerenje koje svakodnevno dobiva od svojih kupaca.

– Na kraju godine, želim zahvaliti svim našim zaposlenicima koji godinama s nama svojim radom sudjeluju u rastu i razvoju poduzeća. Vjerujem da ćemo i ubuduće jednako dobro raditi i surađivati. Hvala i našim vjernim kupcima koji nas odlično prihvaćaju i prepoznaju naš trud. I ovim putem, svim našim zaposlenicima i kupcima želim ugodne božićne blagdane ispunjene srećom i ljubavlju te uspješnu i zdravu 2023. godinu! – dodao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

zatvori