Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO Rasinjski umirovljenici aktivnu godinu zaključili velikim druženjem

Godinu prepunu raznih događanja, susreta, druženja, sudjelovanja u raznim manifestacijama, izletima i brojnim drugim aktivnostima umirovljenici Matice Općine Rasinja završili su druženjem.

Ana Mlinarić poručila je za stranice Općine Rasinja da je tradicionalno druženje organizirano u Društvenom domu u Subotici Podravskoj 18. prosinca.

– Odazvao se veliki broj članova i članica te je večer protekla u veselom raspoloženju uz puno priča, pjesme i plesa. Sadržaj druženja obogaćen je nastupom mješovitog zbora udruge koji je izveo nekoliko tradicionalnih božićnih pjesama, a članica Marija Terek je zaokružila nastup svojim promišljanjem o nekim događajima u protekloj godini. Na kraju je svima poželjela blagoslovljen Božić i prvenstveno dobro zdravlje u novoj 2023. godini. Tako je te večeri izrečeno mnogo dobrih želja te nada da će se to pozitivno ozračje prenijeti i na dolazeće vrijeme – istaknula je.

Dodajmo kako su okupljeni osim u dobroj zabavi i druženju mogli uživati i u dobroj ponudi jela, pića i raznih mirisnih i slasnih kolača iz kuhinja članica Matice umirovljenika.

zatvori