Srijeda, 26. lipnja 2024.

FOTO: OTVOREN KTC U ĐURĐEVCU Siniša Katavić: Zapošljavamo 40 djelatnika, prostor je moderno opremljen, a investicija vrijedna 4,5 milijuna eura

KTC je danas na adresi Đure Basaričeka 16 u Đurđevcu otvorio novi trgovački centar koji se prostire na 1.200 metara kvadratnih i zapošljava 40-ak djelatnika.

Uz trgovački centar se nalaze i benzinska postaja i kafić, a mnogi Đurđevčani su pohrlili na otvorenje.

Na samom početku je zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Siniša Katavić istaknuo da KTC u Đurđevcu posluje već 13 godina.

– Usred 30. godišnjice poslovanja, na kraju ove godine imamo zadovoljstvo da ostvarujemo ovakvu veliku investiciju. Ukupna investicije je veća od 4,5 milijuna eura, a sve kako bismo podigli kvalitetu usluge i širinu ponude za sve naše vjerne kupce. Prostor supermarketa je moderno uređen, prilagođen najvišim trgovačkim standardnima i ovdje će se moći obaviti kupnja svega potrebnog za domaćinstvo na jednom mjestu – rekao je Katavić.

Potom je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči istaknuo da ga najviše vesele nova radna mjesta.

– Osim što je ovaj novi centar značajno povećanje u odnosu na onaj koji je dosad radio u Đurđevcu, imamo i novu benzinsku postaju. Dostupnost građanima bit će bolja i moći će kupovati namirnice po povoljnijim cijenama. Nas najviše vesele nova radna mjesta koja su se otvorila je su to ipak stabilna radna mjesta jer je riječ o poznatoj i velikoj tvrtki – rekao je Janči.

Na otvorenje je stigao i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je pak rekao da je ovo jedna od najvećih investicija u ovog godini u Koprivničko-križevačkoj županiji, ali i u Đurđevcu.

– Đurđevac je trebao ovakav jedan centar koji uz svoj osnovni smisao, a to je pružanje usluge, doprinosi urbanističkom momentu koji se dogodio i to sve skupa nas veseli. KTC je velika firma, ponos naše županije. Čuli smo da ima više od 1.500 zaposlenih, od čega je najviše u našoj županiji – dodao je Koren.

S obzirom na to da je vrijeme darivanja, Siniša Katavić je uručio gradonačelniku Jančiju sliku, dok je predsjednica uprave Daliborka Kranjčić uručila donaciju predsjednici Udruge Mali princ Đurđevac Kristinki Štefan.

– Budući da smo u predblagdanskom raspoloženju koje uvijek sa sobom nosi vrijeme darivanje, a mi kao KTC uvijek volimo brinuti o onima koji su ponekad na rubu naše zajednice i sjetiti se njih. Ovom prilikom ćemo s jednim prigodnim poklon bonom u vrijednosti od 10.000 kuna pomoći i uljepšati ove dane onima kojima je to najpotrebnije, a to je Udruga Mali princ koja brine o osobama s intelektualnim teškoćama – rekla je Kranjčić.

Predsjednica udruge Kristinka Štefan dodala je da će donaciju iskoristiti za opremanje novog prostora.

– Kako smo pred useljenjem u naš novi prostor i kako uvijek nešto treba, ova donacija će nam dobro doći za kupnju inventara i materijala za aktivnosti – pojasnila je Štefan.

Novi trgovački centar svečano su otvorili Siniša Katavić i gradonačelnik Janči prerezavši vrpcu.

Podsjetimo radno vrijeme trgovačkog centra i kafića će biti od ponedjeljka do subote od sedam do 21 sat, osim nedjelja, praznika i blagdana, dok će benzinska postaja raditi od ponedjeljka do subote od šest do 22 sata. Nedjeljama i praznicima radit će od šest do 20 sati, dok blagdanima neće raditi.

 

Otvoren KTC u Đurđevcu.

Objavljuje Drava.info u Četvrtak, 15. prosinca 2022.

 

zatvori