Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Znamo tko je dobitnica predivnog poklona u novootvorenoj Cvjećarni Jelena u Koprivnici

U Koprivnici je otvorena nova cvjećarna – Cvjećarna Jelena na adresi Josipa Vargovića 2 vlasnice Jelene Jančevec.

Nova cvjećarna nudi usluge izrade buketa, flower boxova, izradu vjenčanih buketa po želji te prodaju živog cvijeća i lončanica.

Ako vam treba ukrašavanje i aranžiranje raznih poklona i slika, pozornica te sala za svatove, razne domjenke i svečanosti, kao i uređenje poslovnih prostora s punim se povjerenjem obratite Cvjećarni Jelena na broj telefona 048/711-035 ili putem e-mail adrese [email protected], a kontaktirati ih možete putem Facebook profila. Za vas imaju i dostavu koja je na području Koprivnice besplatna.

Vlasnica cvjećarne Jelena Jančevec kazala je kako se oduvijek smatrala drugačijom i voljela drugačije stvari.

– Zanimalo me iz nečega stvoriti nešto, pretočiti emocije, ljubav ili nešto treće u to što stvaram. Volim cvijeće i volim sve što diše, raste i što zahtjeva pažnju. Cijeli svoj radni vijek, 18 godina radim posao trgovca. Volim ljude i raditi s njima, pomoći im da razvesele nekoga. Ovaj posao to dvoje spaja, rad s ljudima i ostvarenje njihovih ideja i želja. Najljepša nagrada mi je vidjeti osmjeh zadovoljnog kupca – naglasila je Jančevec.

Jančevec je rođena je 20. rujna 1981. godine u Vukovaru. Već je s dvije godine ostala bez majke i s ocem se preselila u njegovu rodnu Koprivnicu gdje su ju odgojili baka i djed i gdje je završila osnovnu i srednju školu.

– Život me nije mazio, ali oduvijek sam bila borac i na sve gledala pozitivno. Udala sam se u Koprivnički Ivanec gdje živim sa svojim suprugom Robertom i dvije kćeri, Nela ima 17 godina, a Adela sedam – istaknula je.

Upravo joj je obitelj sve.

– Za njih živim i oni su moje sve. Na mojem putu k ostvarivanju cilja želim puno zahvaliti svojoj teti Đurđici i sestrični Aleksandri koje su cijeli život uz mene i podupiru me bezuvjetno u svemu – dodala je.

Jančevec se zahvaljuje i svima koji su je poduprli i pomogli joj kod otvaranja cvjećarne.

– Kupcima želimo prezentirati nove proizvode koje ćemo izbaciti u ponudi u siječnju i to će biti nešto novo i drugačije. Imam poslovni plan i veselim se novim izazovima. Trenutno u cvjećarni, osim mene, radi i djelatnica Dorotea Cikač. Dorotea je jedna prekrasna mlada djevojka koja sa svojih 25 godina ima cijeli život pred sobom. Odlučna je i hrabra, s mnoštvom ideja i okom za sve što je lijepo te na taj način uveliko doprinosi poslu u Cvjećarni Jelena i hvala joj na tome. Zajedno smo ušle u taj svijet i koračat ćemo hrabro i boriti se sa svim poteškoćama na koje ćemo nailaziti, a cilj mi je i poklon cvjećarna – zaključila je.

Mi im od srca želimo svako dobro i neka im je sretno dalje.

Jednu osobu darujemo poklonom koji se sastoji od lončanica Božićne zvijezde i echeverie po želji.

Dobitnica poklona je Kristina Kolarić Varga. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

zatvori