Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO Koprivnička bajka ugostila vrtićarce, osnovce i umirovljenike, izviđači donijeli svjetlo mira

Koprivnička bajka proteklih je dana zasjala u svom punom sjaju.

Naime, pozornicu uz klizalište u srijedu su ispunili ples i pjesma koprivničkih mališana, izvijestili su iz Gradske uprave.

Prvi su nastupili školarci Osnovne škole Braća Radić, nakon njih svoje plesne korake pokazali su mališani Dječjeg vrtića Igra, potom učenici Osnovne škole Đuro Ester, dok su posljednji nastupili učenici Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski.

– Programu su se pridružili članovi Odreda izviđača Kamengrad koji su u grad donijeli Betlehemsko svjetlo mira koje je upaljeno u samome Betlehemu u štalici Isusovog rođenja i na pozornici ga predali predsjedniku Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivanu Palu – dodali su u Gradu.

Program su upotpunili Djed Mraz te Lino i Kviki koji su mališanima dijelili grickalice. Čaroliji blagdana dodatno je doprinijelo klizalište koje je i ove godine omiljeno mjesto okupljanja mladih.

Veseli blagdanski program nastavljen je jučer ponovno na pozornici kod klizališta na kojoj su veseli mališani iz dječjih vrtića Smiješak i Tratinčica te Ritmičke igraonice Tratinčica pokazali svoje plesne koraka, ali i recitirali prigodne pjesme u povodu nadolazećih blagdana. Druženje i veselje također su obogatili Djed Mraz, Liko, Kviki i Grinch. Cjelokupni program završio je nastupom članova Mješovitog zbora umirovljenika Koprivnica koji su izveli prigodne božićne pjesme.

zatvori