Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO: HUMANITARNA PREDSTAVA Odgojiteljice osmislile predstavu i sav dobrotvorni prilog donirale Udruzi Latice

U Društvenom domu u Goli održana je humanitarna predstava.

Odgojiteljice Dječjeg vrtića Vrapčić, podružnice Zvončić i Zvončica osmislile su i organizirale humanitarnu predstavu, a sav dobrovoljni prilog donirat će Udruzi Latice iz Koprivnice.

Odgojiteljica vrtića Milka Novaković rekla je da ovo mogu oni koji imaju toplo i veliko srce, a među njima su odgojitelji.

– Inicijatorice su bile kolegice Ana i Jelena, ali mi smo ih podržali i nastala je ova savršena predstava. Sav dobrotvorni prilog ide Laticama iz Koprivnice. Održale smo i predstavu u školi u kojoj su nastupile sve naše grupe, a roditelji su se uključili tako da su ispekli kolače koje smo davali i poklanjali. Oni koji su htjeli mogli su dati dobrotvorni prilog koji također ide Laticama – rekla je Novaković.

Dodala je i da su odgojiteljice pokazale svoju maštovitost osmislivši kutak za slikanje gdje se obitelji mogu slikati.

Predsjednica Udruge Latice Nevenka Fuchs napomenula je da je ponosna što su ih se sjetili i da je ovo početak još jedne suradnje.

– Jako je lijep osjećaj da ipak ljudi prepoznaju naš rad i trud osobito u ovo blagdansko vrijeme. Isto tako mi je lijepo vidjeti da se djecu od malih nogu uči empatiji i da prihvaćaju našu djecu – poručila je Fuchs.

Spomenimo da predstava govori o tome da Petar, unuk Djeda Mraza, spašava zločestu djecu s popisa kako bi svi na kraju dobili poklone.

zatvori