Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

FOTO Božićna priredba u Podravskom suncu oduševila roditelje polaznika

Božićna priredba za roditelje u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce održana je predzadnji dan nastave prvog polugodišta.

– Tradicionalno naši učenici u suradnji s učiteljima pripreme različite izvedbe, a ove su godine najviše bili zastupljeni ples i recitacija. Pripremanje točki za nastup trajalo je otprilike mjesec dana, a zadnjih tjedan dana intenzivno su se provodile probe – poručili su iz Podravskog sunca.

Dodali su da je priredba započela paljenjem Betlehemskog svjetla njihovih gostiju iz Odreda izviđača Kamengrad te obraćanjem ravnateljice Centra.

– U nastavku su izvedene pripremljene točke koje su dobile izrazito puno pljeska od strane roditelja. Bilo je puno plesa, različitih koreografija, glume, recitacija te glazbe. Zahvaljujemo i našim gostima iz Srednje škole Koprivnica na pripremljenim glazbenim točkama. Na kraju priredbe svim su učenicima naše škole podijeljeni pokloni za Božić – objasnili su i zahvalili svim roditeljima na dolasku, zatim predškolcima, učenicima i polaznicima na sudjelovanju u priredbi te učiteljima organizatorima na uloženom vremenu i trudu.

zatvori