Srijeda, 15. svibnja 2024.

VIDEO Povodom Dana općine Virje pripremljen bogat program, nastupit će i Vigor, Perok: Od Martinja do Martinja radili smo puno

Veselo će biti u nadolazećim danima u Virju, slavi se Dan općine.

Pripremljen je bogat program naziva Martinjski dani Općine Virje koji počinje već sutra, a trajat će sve do 13. studenog.

U programu sudjeluju sve općinske udruge koje će kroz program predstaviti i svoj rad, a središnji dan proslave Dana općine je 11. studenog kada će se održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Virje u kojoj će biti predstavljen cjelokupan rad Općine u protekloj godini što je za Podravski radio najavio načelnik Općine Virje Mirko Perok.

– Svečana sjednica je prilika da ja kao načelnik svima pojasnim što smo i na koji način radili od Martinja do Martinja, a radili smo puno – završavali objekte poput kružnog toka, uređivali ulice, asfaltirali, trenutno završavamo i lift u Domu zdravlju. Sjednica je prilika da najavimo i nove projekte od kojih su najvažniji dogradnja dječjeg vrtića za koji smo dobili odluku da nam je odobreno financiranje u 100-postotnom iznosu, ali tu su i budući projekti vezani uz turizam, upravo je otvoren jedan veliki natječaj i mislim da ćemo početi s našim hostelom. Zgradu imamo, samo ju treba urediti. Sjednica je prilika i da zahvalim svima koji su na bilo koji način pomogli Općini – naglasio je Perok.

Spomenimo da će 11. studenog u 21 sat na Trgu Stjepana Radića pod šatorom koncert održati i Grupa Vigor, uz zabavu nakon koncerta, ali i nastup predgrupe Aquarius band.

Detaljan program obilježavanja i emisiju Podravskog radija Susjedne općine u kojoj je gostovao Perok donosimo vam u nastavku.

zatvori