Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

U svega 20 minuta dva sudara u Koprivnici, jedan skrivila pijana vozačica (34)

U razmaku od svega 20 minuta u Koprivnici su se jučer dogodile dvije prometne nesreće.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da je do prve nesreće došlo oko 17 sati na zaobilaznoj cesti gdje je 34-godišnjakinja vozila Fiat koprivničkih registarskih oznaka.

– Zbog nepropisnog pretjecanja udarila je u Opel križevačkih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozila 46-godišnjakinja. Nakon što je skrivila sudar 34-godišnja vozačica napustila je mjesto događaja, naknadno je pronađena i očitana joj je koncentracija alkohola od 1,32 promila te joj je u Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek vađena krv zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje – objasnili su u policiji.

Oko 17:20 do sudara je došlo i na Križevačkoj cesti. U ovom slučaju 35-godišnjak je vozio Ford koprivničkih registarskih oznaka, a zbog neprilagođene brzine je udario u Renault koprivničkih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozila 63-godišnjakinja. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna, zaključili su u policiji.

zatvori