Subota, 27. travnja 2024.

Teški lančani sudar na Podravskoj magistrali, ozlijeđeno pet osoba

Lančani sudar u kojem je ozlijeđeno čak pet osoba dogodio se jučer oko 15:05 u Novigradu Podravskom nedaleko Koprivnice.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da je do nesreće došlo u Virovskoj ulici kada je 60-godišnjak vozio Ford slatinskih registarskih oznaka.

– Uslijed neprilagođene brzine te prilikom kočenja udario je u teretni automobil VW koprivničkih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozio 61-godišnjak koji je bio zaustavljen radi prometne situacije ispred sebe. Nakon toga došlo je do odbacivanja teretnog automobila unaprijed i udara u teretni automobil Peugeot virovitičkih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozio 25-godišnjak, a koji je također nakon udara odbačen unaprijed te je udario u Opel koprivničkih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozio 43-godišnjak koji je bio zaustavljen radi prometne situacije – objasnili su u policiji.

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je četvero putnika – 50-godišnjak, 49-godišnjak, 48-godišnjak i 29-godišnjak u Fordu i 23-godišnji putnik u VW-u, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Spomenimo i da policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

zatvori