Subota, 4. svibnja 2024.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci dobitnik nagrade ‘Simply the best’, Fuček: To nam je potvrda da idemo u dobrom smjeru

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci dobitnik je nacionalne godišnje nagrade “Simply the best” koju dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Posjetiteljski centar osvojio je glavnu nagradu u kategoriji Novi projekti u turizmu – sustav turističkih zajednica i lokalnih samouprava, izvijestili su iz Grada Đurđevca.

Osim toga, osvojio je i prvu nagradu za kreativnu realizaciju projekta koji svojim sadržajem i visokotehnološkim multimedijalnim pristupom na osobit način interpretira prirodnu baštinu Podravine.

Izvor: Grad Đurđevac

Nagradu su na svečanoj dodjeli nagrada u Velikoj Gorici preuzeli direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček i direktor tvrtke Stari grad Matija Bažulić.

– Zaista smo sretni i ponosni na nagradu. Ovo nam nije prvi “Simply the best”, ali to nam je potvrda da idemo u dobrom smjeru što potvrđuje i struka. Unazad nekoliko godina slažemo krasne turističke kockice na radost brojnih posjetitelja – rekao je Fuček.

Izvor: Grad Đurđevac

Dodao je i da su prije nekoliko dana pobrojili 20.000 posjetitelja mimo manifestacija koji su uživali u turističkim proizvodima grada Đurđevca od kojih je primarni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci.

zatvori