Srijeda, 8. svibnja 2024.

Marina Jakšić iz Županije odlazi na Sveučilište Sjever, oprostila se od skupštinara: Hvala vam na svakom miru i nemiru koji ste izazvali

Nakon 12 godina provedenih u Koprivničko-križevačkoj županiji, Marina Jakšić mijenja radno mjesto.

Naime, početkom prosinca Jakšić odlazi na koprivničko Sveučilište Sjever gdje će biti rukovoditeljica Odjela u područnoj službi za opće, pravne, kadrovske i administrativne poslove. Podsjetimo, u Županiji je bila pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove.

Sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije održana u ponedjeljak tako joj je ujedno bila i posljednja pa se okupljenim skupštinarima Marina Jakšić i prigodno obratila. Zahvalila je svim članovima saziva od 2010. godine do danas, ali i svim predsjednicima i predsjednicama s kojima je, vjeruje, vrlo dobro i konstruktivno surađivala.

– Posebnu zahvalu bih uputila mojem Upravnom odjelu, to su djevojke, curke i žene iz sjene koje su sa mnom organizirale sjednice Županijske skupštine. Zahvalila bih i svim pročelnicama i pročelnicima – mislim da to više nije bila suradnja, već su se razvili i prijateljski odnosi. Zahvaljujem i svim dožupanima te jednom i jedinom šefu kojeg sam imala u ovih 12 godina, koprivničko-križevačkom županu Darku Korenu. Nisam sigurna da ćete mi baš jako nedostajati, no šalu na stranu, hvala vam na svakom miru i nemiru koji ste izazvali, doista vam svima želim puno uspjeha u daljnjem radu te u poslovnom i privatnom životu koji nam je na kraju dana najbitniji – zaključila je.

Snimio Tomislav Matijašić.
zatvori