Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Svečano otvoren 24. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

U Križevcima je svečano otvoren 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, tradicionalna gospodarska manifestacija na kojoj će se u tri dana predstaviti otprilike 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Tema Sajma je energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije, a program će biti obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama.

Također, posjetitelji mogu uživati i u bogatim popratnim događanjima kao što su izložba malih životinja, Martinje po Križevačkim štatutima te modna revija i revija frizura.
Ovogodišnji partner Sajma je Varaždinska županija, a kroz tri dana trajanja manifestacije pruža se prilika za upoznavanje županijskog gospodarstva, kao i za predstavljanje mogućnosti ulaganja na području županije.

Organizator Sajma je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

zatvori