Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO: PAN ZIMSKA LIGA Nogometni hakleri nakon dvije godine vraćaju se u dvoranu Srednje škole Koprivnica

Nakon dvije godine stanke, Pan Zimska liga od 17. prosinca zagospodarit će ponovno dvoranom Srednje škole Koprivnica.

Sergej Milivojević, predsjednik Udruge za mali nogomet Koprivnica, istaknuo je kako će se turnir igrati u pionirskoj, seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, a finale će se održati 15. siječnja 2023. godine.

Nagradni fond turnira iznosi 90.000 kuna, od kojega je za seniorsku kategoriju namijenjeno 75.000 kuna. Prva nagrada u seniorskoj konkurenciji, naglasio je Milojević, iznosi 5.000 eura. Nagrada za drugoplasiranu momčad iznosi 2.500 eura, za trećeplasiranu momčad 1.500, dok ekipa koja će biti četvrta kući nosi 1.000 eura.

U veteranskoj konkurenciji prvo mjesto donosi 1.000 eura, drugo 500 eura, treće 250 eura, dok četvrto mjesto nosi 150 eura.

– Prijave za natjecanje primaju se do subote 10. prosinca. Kotizacija za seniore i veterane je 800 kuna po ekipi. Nismo podizali kotizaciju, već smo ju izravnali. Za tih 800 kuna garantiramo svakoj ekipi četiri utakmice, a svaka ekipa može prijaviti do 12 igrača. Dodatne prijave igrača morat će se i dodatno plaćati. Bez obzira na broj prijavljenih svaka će ekipa igrati minimalno četiri susreta, jer ne želimo uzeti kotizaciju ekipama da bi odigrali svega dvije utakmice. Želimo da osjete i dožive dvoranu – kazao je Milivojević te dodao kako u pionirskoj konkurenciji nema kotizacija.

Snimio Valentino Štefanek.

Rekao je kako prijave primaju do 10. prosinca na e-mail adresu udruge  [email protected] ili na brojeve mobitela 099/6601080 i 098/9112872.

Milivojević je naglasio da se kotizacije moraju uplatiti do izvlačenja jer sve ekipe koje neće platiti kotizacije neće moći ući u izvlačenje koje će biti 12. prosinca.

Osim toga, dodao je da kako bi mogli nastupiti, igrači u veteranskoj konkurenciji na dan utakmice moraju imati navršenih 37 godina ili moraju biti registrirani u nekom veteranskom klubu.

Još jedna novina je da je objedinjena veteranska konkurencija u odnosu na prijašnje godine kada je bila podijeljena u dvije konkurencije, pro i comfort.

Snimio Valentino Štefanek.

Novitet je i raspored utakmica koji će se znati unaprijed.

– Kompletan raspored turnira, odnosno sve utakmice znat će se unaprijed kako bi se poštivao raspored i kako se ne bi probijali rokovi – zaključio je.

zatvori