Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Koprivnički ribolovci obilježili 70 godina postojanja

Članovi Športskog ribolovnog kluba Koprivnica održali su redovnu godišnju skupštinu i proslavili 70. obljetnicu osnutka.

Tijekom događaja dugogodišnji član, sportski direktor i poznavatelj koprivničkog ribolova Krešimir Vrhoci održao je kratko povijesno predavanje o osvojenim peharima, medaljama i dobivenim priznanjima nakon čega su članovima kluba uručena priznanja i plakete za dugogodišnji rad i promociju.

Proslavi ovog velikog jubileja pridružio se i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, izvijestili su iz Gradske uprave.

– Koliko značite i koliko vrijedite gradu i županiji govore vaša brojna priznanja, sve osvojene medalje i trofeji. Na osnovu toga, usudio bih se reći da ste jedan od najtrofejnijih koprivničkih sportskih kolektiva – rekao je u svom pozdravnom govoru Jakšić zahvalivši pritom svim članovima kluba na razvijanju lijepe dugogodišnje sportske priče.

Uz predsjednika kluba Ivana Petaka koji je vodio skupštinu prisustvovali su joj i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, uime Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković te predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever.

zatvori