Srijeda, 8. svibnja 2024.

FOTO Berba medalja hrvača Podravke u Svetoj Nedelji; od njih 13, 10 se kući vratilo s odličjima

Pregršt medalja osvojili su natjecatelji Hrvačkog kluba Podravka na turniru Sveti Nikola održanom u Svetoj Nedelji.

Iz Hrvačkog kluba Podravka poručili su da je na natjecanju nastupilo više od 300 natjecateljica i natjecatelja, a Podravkaši su se predstavili s 13 članova od kojih se njih čak 10 vratilo s medaljama.

U klubu su naglasili da je na ovom natjecanju po prvi puta uz koprivnički sastav nastupila i ekipa malih hrvačica i hrvača iz njihove podružnice koja djeluje na području Ferdinandovca pod vodstvom profesora Nikole Dorčeca.

U dobnoj skupini početnice Petra Toth uzela je srebrnu medalju u kategoriji do 36 kilograma, dok je Beatris Čokić završila bez plasmana. U dobnoj skupini djevojčica Lara Blažeković u kategoriji do 39 kilograma uzela je zlato, dok se Magdalena Kovačev u kategoriji do 66 kilograma okitila broncom. Noa Šemovčan nastupio je u dobnoj skupini mlađih početnika u kategoriji do 28 kilograma u kojoj je zauzeo treće mjesto.

U dobnoj skupini starijih početnika Tin Dragosavljević okitio se zlatom u kategoriji do 63 kilograma, dok su se broncom redom okitili Leo Škafar u kategoriji do 30 kilograma, Noa Kralj u kategoriji do 40 kilograma i Viktor Lukša u kategoriji do 49 kilograma. Ivan Ivurin ostao je bez plasmana.

U dobnoj skupini mlađih dječaka broncu su osvojili David Šemovčan u kategoriji do 36 kilograma i Tomas Kičinbaći u kategoriji do 59 kilograma, dok je Leon Penezić ostao bez plasmana.

zatvori