Petak, 26. travnja 2024.

Branšteter nakon slavlja Slavenaša u Nedelišću: Prvi gol zabio sam slučajno, daj Bože da se ta slučajnost češće ponavlja

Nogometaši Slaven Belupa s uvjerljivih 6:0 slavili su protiv Nedelišća u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Zadovoljni nakon utakmice bili su trener Zoran Zekić i strijelac dva pogotka Luka Branšteter, izvijestili su iz koprivničkog prvoligaša.

– Prije svega zahvale domaćinu na izvrsnom gostoprimstvu i publici koja je došla u velikom broju na fer navijanju. Želim im svaku sreću u daljnjem tijeku njihovog prvenstva. Što se tiče utakmice, znali smo da imamo dovoljan broj igrača u rosteru. Nismo ušli bajno u susret, no zabili smo golove na vrijeme. To je i bio cilj kako utakmica ne bi dugo bila u izjednačenom rezultatu jer bi time i domaćinima raslo samopouzdanje. Također nitko se nije ozlijedio i to je ono što je najbitnije – rekao je Zekić.

>> FOTO Farmaceuti uvjerljivom pobjedom nad Nedelišćem prošli u četvrtfinale Kupa

Uvijek je lijepo dok se napadači raspucaju kao što je jučer bio slučaj, dodao je Zekić.

– Ostavili smo Žuljevića, Manaja i Branštetera svih 90 minuta jer na ovakvim utakmicama se ulazi u formu i dobiva na samopouzdanju, pogotovo ako manje igraju. Na njima je da svaku priliku iskoriste i nadam se da je ovo znak da mogu na njih računati i u subotu – zaključio je.

Branšteter je spomenuo kako je momčad u Nedelišću ostvarila svoj cilj.

– Drago mi je da sam dao svoj doprinos ovoj pobjedi golovima. Kod prvog, iskreno, ne mogu reći da sam gađao, više se dogodilo slučajno, ali što se mene tiče daj Bože da se ta slučajnost češće ponavlja – rekao je Branšteter.

zatvori