Subota, 20. srpnja 2024.

Antikorupcijsko povjerenstvo traži kreativca koji će osmisliti njihov letak

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije raspisalo je natječaj za izradu kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno-promotivnog letka.

Iz Službe ureda župana poručuju da je glavni cilj osmišljavanje letka koji će svojim izgledom, dizajnom i sadržajem doprinijeti promociji podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Također, očekuju da letak bude kreativno oblikovan, vizualno dopadljiv te da pored obveznih dijelova sadrži i druge kreativne dijelove s ciljem lakšeg približavanja sadržaja letka krajnjem čitatelju.

Spomenimo da je riječ o natječaju koji je otvoren za studente koji studiraju na visokim učilištima koja obuhvaćaju sveučilišta, veleučilišta i visoke škole, a koja imaju sjedište na području Koprivničko-križevačke županije te studente koji studiraju na ostalim visokim učilištima, ali imaju prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije. Otvorena je mogućnost suradnje više studenata. Natječaj je otvoren do 9. prosinca.

Dodajmo da će autoru, odnosno autorici odabranog najboljeg rada biti dodijeljena novčana nagrada u iznosu od 2.000 kuna.

Sva pitanja vezana uz ovaj natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, a svi ostali detalji o natječaju dostupni su ovdje.

zatvori