Subota, 11. svibnja 2024.

Županijsko Antikorupcijsko povjerenstvo raspisalo kreativni natječaj, cilj je stvoriti društvo s nultom tolerancijom na korupciju

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije ponovno je raspisalo kreativni natječaj pod nazivom “Moja županija bez korupcije”.

Iz Službe ureda župana podsjećaju da se natječaj provodi s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

– Natječaj je otvoren za sudjelovanje svim učenicima osnovnih i srednjih škola na području Koprivničko-križevačke županije, bez obzira na dob, razred i vrstu srednje škole koju pohađaju u ovoj školskoj godini i traje od 3. listopada do 15. studenog – objašnjavaju.

Spomenimo i da će učenici biti podijeljeni u tri kategorije – prvu će činiti učenici nižih razreda osnovne škole, drugu učenici viših razreda osnovne škole, a treću učenici srednjih škola. U natječaju se pritom može sudjelovati individualno ili u skupini do najviše pet autora, dok maloljetni učenici moraju imati mentora-nastavnika ili stručnog suradnika. Prijavnica i pravila natječaja mogu se preuzeti ovdje.

zatvori