Srijeda, 15. svibnja 2024.

Vacom je stigao u Ludbreg

Vacom računala, jedan od najvećih i najboljih lanaca maloprodajnih dućana u Hrvatskoj, otvorio je svoju novu poslovnicu u Ludbregu te je za tu priliku pripremio posebnu ponudu artikala po akcijskim cijenama.

U dućanu u Ludbregu čeka vas odlična ponuda laptopa, računala, mobitela, igraćih konzola, televizora, periferije te ostale opreme po najboljim cijenama.

Uz standardno vrhunsku ponudu HP, Lenovo, Acer i ASUS laptopa po super cijenama, tu je i ponuda vrhunskih modela iPhone, Xiaomi ili Samsung mobitela po odličnim cijenama.

Ako vam treba pomoćnik u kući za čišćenje i usisavanje Vacom vam nudi odličan izbor robotskih usisavača i pametnih usisavača marke Dyson, a isto tako možete pronaći i super izbor aparata za osobnu njegu od kojih posebno izdvajamo Philips IPL epilatore koje možete pronaći na akcijskoj ponudi.

S obzirom da nam se bliži svjetsko prvenstvo u nogometu i da su dani sve kraći i hladniji sve više vremena provodimo pred televizorom, a Vacom je za vas pripremio odličnu ponudu televizora top marki Samsung, LG, Hisense i Vivax koji kreću s cijenama već od 999,90kn.

Posjetite nas u poslovnici u Ludbregu i ugrabite super popuste na odabrani asortiman!

Najbolje iz svijeta tehnike pronađite u Vacomu i nećete pogriješiti!

Za više informacija posjetite mrežne stranice Vacom računala https://vacom.hr ili nas posjetite u našem dućanu u Ludbregu, Ulica Rudolfa Fizira 3, Stop Shop retail park (042/716-202, [email protected]).

zatvori