Petak, 3. svibnja 2024.

Pijani 29-godišnjak zakuhao filmski sudar dva automobila, motora i traktora, motociklist završio u bolnici

Pravi rusvaj dogodio se jučer oko 18:40 na cesti Peteranec – Drnje.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da je sve počelo kada je 29-godišnjak Renaultom koprivničkih registarskih oznaka išao u smjeru Drnja.

Mladić je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,09 promila te je zbog neprilagođene brzine udario u traktorski priključak koji je bio priključen za traktor Deutz koprivničke registarske oznake.

– Traktorom je u istom smjeru upravljao 48-godišnji vozač, koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,49 promila te mu je u Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Uslijed sudara osobni automobil je odbačen na suprotnu stranu kolnika gdje se i zaustavio – naglasili su u policiji.

Iz policije su nastavili kako je u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao 63-godišnjak koji je vozio motocikl Vulcan koprivničke registarske oznake, a koji je zbog neprilagođene brzine motociklom i tijelom udario u Renault te sletio van kolnika u odvodni kanal.

– Iz suprotnog smjera naišla je 50-godišnjakinja u Fordu koprivničkih registarskih oznaka, a koja je također zbog neprilagođene brzine udarila u zaustavljeni osobni automobil Renault – istaknuli su u policiji.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač motocikla. Vozačici osobnog automobila Ford naplaćena je novčana kazna, a vozač Renaulta smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja. Vozač motocikla i vozačica osobnog automobila nisu bili pod utjecajem alkohola.

Zbog obavljanja očevida od 19:19 do 22 sata državna cesta broj 41 od Peteranca do Drnja bila je zatvorena za sav promet, a promet se za sva vozila odvijao obilaznim pravcima Peteranec – Sigetec – Drnje i obrnuto. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

zatvori