Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Mali hrvači Podravke u Sesvetskom Kraljevcu uzeli zlato i broncu

Odlične rezultate postigli su natjecatelji Hrvačkog kluba Podravka na međunarodnom turniru Kraljevac Open održanom u Sesvetskom Kraljevcu.

Na službenim Facebook stranicama kluba poručili su da se na turniru okupilo 149 natjecatelja iz 29 klubova iz sedam država.

– Podravka je ovoga puta nastupila u smanjenom sastavu i to s dvije mlađe djevojčice te jednim mlađim dječakom. U konkurenciji djevojčica nastupile su Petra Toth i Lara Blažeković. Petra je ostvarila jednu pobjedu protiv predstavnice Sesvetskog Kraljevca i jedan poraz od hrvačice iz Vrbovca što joj je na kraju bilo dovoljno za brončanu medalju u kategoriji do 36 kilograma – istaknuli su.

Dodali su kako je Lara Blažeković nastupila u kategoriji do 40 kilograma.

– Na putu do finala vrlo uvjerljivo, bez izgubljenoga boda pobijedila je tri predstavnice Sesvetskog Kraljevca dok ju je u finalu čekala njezina rivalka iz zagrebačke Trešnjevke koju je također pobijedila dosta brzo i efikasno te je suvereno zauzela pobjednički tron – naglasili su.

U dječačkoj konkurenciji klub je predstavljao Tomas Kičinbaći i to u kategoriji do 59 kilograma.

– Tomas je na početku samog natjecanja upisao pobjedu protiv hrvača iz Zrenjanina da bi kasnije izgubio do predstavnika Sesveta i u repasažu od hrvača iz Szente te je tako ostao bez medalje – zaključili su.

Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
zatvori