Srijeda, 15. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Otvoren novi Dergez market u Kladarama!

U srijedu 19. listopada, poduzeće Dergez d.o.o. iz Podravskih Sesveta otvorilo je svoje 25. prodajno mjesto na području Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Nova Dergez trgovina nalazi se u ulici Kladare 81. Vrata novog marketa otvorena su vam od ponedjeljka do subote od šest do 21 sat te nedjeljom od sedam do 12 sati.

Iako je poduzeće Dergez do sada bilo najpoznatije po svojem Dravskom kruhu koji već više od godine dana možete kupovati u Dergez pekari u samom središtu Pitomače, sada su otvorili i vrata novog marketa u Kladarama. Uz svježi kruh, peciva, bureke, sendviče i kolače, u novoj Dergez trgovini može se pronaći i bogat asortiman prehrambenih artikala najpoznatijih proizvođača i dobavljača, među kojima će zasigurno biti i neki od Vaših omiljenih proizvoda.

Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Dergez trgovina i u tom pravcu usmjerene su sve njihove aktivnosti. Kao članica NTL grupacije trgovaca, svakodnevno nude artikle po povoljnim cijenama, drugog ponedjeljka u mjesecu daju popust od 10 posto svim umirovljenicima, a možete postati i članom Dergez programa vjernosti te sudjelovati u velikoj nagradnoj igri “Dergez & partneri nagrađuju” te osvojiti novi Peugeot 208.

Poduzeće Dergez poziva vas da ih posjetite u novom marketu u Kladarama i uvjerite se u kvalitetu i raznolikost ponude te povoljne cijene.

Dobrodošli u novi Dergez market u Kladarama!

 

Otvorenje Dergez trgovine u Kladarama

Objavljuje Podravski radio u Srijeda, 19. listopada 2022.

zatvori