Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Udruženje obrtnika Koprivnica proslavilo 55. rođendan

Udruženje obrtnika Koprivnica proslavilo je svoju 55. obljetnicu rada i postojanja.

Tom prilikom, prigodnim su se riječima obratili nova predsjednica Udruženja obrtnika Koprivnica Elida Zagrajski i tajnik Davor Nemedan.

– Svoj rad nastojim obavljati što je bolje moguće. U pripremi su mnogobrojni projekti kojima ćemo našim obrtnicima pokušati olakšati svakodnevno poslovanje u ovim izazovnim vremenima. Cilj nam je u budućnosti postići samoodrživost koju ćemo realizirati kroz uređenje i proširenje postojećih prostora u našoj zgradi, odnosno najmom istih te na taj način osigurati dodatna sredstva . kazala je Zagrajski.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić rekao je da obrtnici i samo obrtništvo daju veliki doprinos u stvaranju i razvijanju Koprivnice.

– Ovo je stvarno jedna lijepa obljetnica i koristim ovu priliku da čestitam svim koprivničkim obrtnicima i svima onima koji su prije 55 godina pokrenuli ovu priču. Što se tiče samog obrtništva, danas imamo pozitivan trend, moramo i dalje ulagati jako puno truda da im pomažemo kroz Udruženje i kroz naše proračunske politike. Obrtništvo je vrlo fleksibilno, operativno i efikasno i kao takvo vrlo prilagodljivo u ovom specifičnom ekonomskom razdoblju u kojem živimo – istaknuo je Jakšić.

zatvori